IT-infrastruktur

Virtualisering

Infrawiz har mange års erfaring med implementering, drift og udvikling af virtuelle server miljøer. Vi kan derfor hjælpe dig med rådgivning, konfiguration, vedligehold og vi har naturligvis certificerede og erfarne medarbejdere der kan hjælpe dig.

Servervirtualisering er en metode til at udnytte hardware langt mere effektivt, ligesom virtualisering af andre elementer i it-løsninger giver tilsvarende eller andre typer fordele, ofte i form af mere effektiv administration.

Valget af den virtualiserings teknologi du har brug for, kan vi hjælpe dig med at træffe, uanset om det er VmWare, Hyper-V eller Citrix / Zenserver.

 

Windows miljøer

Vi har stor erfaring med etablering, drift, vedligehold og optimering af Windows miljøer. Derfor kan vi hjælpe dig med at løse udfordringerne ved administration af dit Windows miljø, sikkerhedspolitikker, implementering af rettigheder og tilbyde vejledning i hvad der er det bedste for netop dit drift miljø.

Infrawiz står inde for de løsninger vi laver som var det vores egne, derfor kan du være sikker på at alt virker når vi er færdige med udfordringen. Du vil ikke få brug for at lave rettelser til driften bagefter, vi sikrer at alt virker som det skal.

 

Linux miljøer (SUSE, Ubuntu, Red Hat, ...)

Linux har i mange år været den digitale rygrad på især uddannelses institutioner, offentlige institutioner og større virksomheder på grund af stabilitet, fleksibilitet og fordi Linux er gratis at bruge. Der er ingen licenser der skal betales, dog er der typisk engangsudgifter til opsætning og konfiguration.

Microsoft har i 2014 også kastet sig over Linux og understøtter flere udgaver af Linux i deres Azure produkter.

Hos Infrawiz har vi mange og gode erfaringer med Linux som et godt, stabilt og økonomisk rentabelt supplement til driften i Windows miljøer.

 

Netværk

Infrawiz tilbyder et koncept vi kalder "Site-As-A-Service" hvor vi etablerer et fuldt funktions dygtigt drift miljø klar til brug, inklusive sikkerhed og internet adgang. Enten som en midlertidig arbejdsplads som f.eks. byggepladser, eller en ny installation med sikker forbindelse evt. til hovedkontor.

Vi er også leveringsdygtige af enkeltdele af denne service:

 • Etablering og vedligeholdelse af LAN
 • Etablering og vedligeholdelse af WAN/VPN infrastruktur
 • Internetforbindelser
 • Sikkerhed

Vi har stor erfaring med sikkerheds- og netværksprodukter bl.a. fra Cisco, HP, Fortinet, SonicWALL, Barracuda, Checkpoint og IBM

 

IT-sikring ved bo behandling

Vi har udviklet en fremgangsmåde der sikrer at boet har adgang til alle relevante systemer & data i forbindelse med en konkurs, uden at det skal besluttes hvilke systemer & data der skal være tilgængelig under afviklingen af boet.

Det sikrer en hurtig, fleksibel og rentabel afvikling af konkursforretningen.

 

IT Sikkerhed

Hos Infrawiz er sikkerhed en hjertesag. Omvendt må sikkerheden ikke hæmme produktionen og det hensyn kræver en kreativ tilgang til løsningerne så sikkerheden i IT miljøet passer til det reelle behov. Vi leverer derfor maksimal sikkerhed, sammen med maksimal produktivitet.

Infrawiz kan hjælpe dig med implementering, konfiguration, samt at træffe det rigtige valg for sikring af din virksomhed, på følgende områder:

 • Backup, backup strategier
 • Firewall
 • VPN
 • Redundante IT miljøer
 • Antivirus
 • Mail scanning
 • Udvikling af sikkerhedspolitik

 

Rådgivning

Er du i tvivl om hvor du kan optimere din IT drift og hvilke muligheder der er for at løse forretningens digitale udfordringer ?

Infrawiz kan med udgangspunkt i din forretning hjælpe dig med forslag til hvor du kan sætte ind til gavn for virksomheden, og endda optimere på produktionen. Vi har ekspertise i rådgivning, implementering og drift indenfor nedenstående områder:

 • IT strategi
 • Cloud / Cloud strategier
 • Forretnings processer og IT
 • Optimering af processer og IT miljø
 • Proces automatisering
 • IT arkitektur

 

Mobility

Medarbejdernes digitale mobilitet har en positiv indflydelse på bundlinjen, derfor er det vigtigt du vælger en strategi der understøtter netop din virksomhed. De fleste medarbejdere vil være tilbøjelige til at ville benytte deres egen smartphone eller tablet, det stiller krav til sikkerhed som leder til konfigurations udfordringer af de mobile enheder.

Vi kan tilbyde at sikre at forretningens data ikke kompromitteres, og samtidig give en nem adgang til dokumenter den enkelte medarbejder måtte have brug for i løbet af en arbejdsdag. Det gælder dokumenter der ligger på virksomhedens servere, eller ved Cloud Services som f.eks. Microsoft Office 365 og Google Apps for Business.