Hvordan skaber man godt internet på byggepladsen i dag

Der er stor forskel på mobildækningen rundt omkring. Teleoperatørerne venter – forståeligt nok – med at skabe god dækning i et område, til der er mennesker. Det kan være når folk bor eller arbejder på stedet, eller når der er trafik eller større begivenheder.

En byggeplads er ofte den første aktivitet i et område, så der er typisk ikke god mobildækning. Masterne står langt væk, der er ikke tænkt på mobildækning af pladsen, og derfor er mobilsignalet svagt. En mulighed er at få en teleoperatør til at trække fiber kabler til byggepladsen. Det er typisk dyrt og en langsommelig proces og ikke altid nødvendigt.

Infrawiz kan nu med ny 4G router og modem – et Roudem – fra MiWire, skabe et stærkt 4G baseret internet med et WiFi hotspot ud fra det mobilsignal, der er i området i forvejen. På den måde bliver byggepladsen uafhængig af en speciallevering fra teleoperatørerne. I modsætning til andre 4G routere på markedet, indeholder MiWire Roudem en automatisk retningsbestemt antenne der fanger 4G signal  fra nærmeste/bedste mast. Dette gør signalet bedre og dermed internetforbindelsen både hurtigere og mere stabil.

Med opsætning af et Roudem fra Infrawiz og MiWire er der mulighed for at få godt internet på byggepladsen nu & her, uden at skulle vente på teleselskaber og dermed bidrage til øget produktivitet.

Vil du gerne forbedre effektiviteten på byggepladsen

Internet på byggepladser er ikke længere et kompromis. Hvis blot der er et 4G mobilsignal, kan et MiWire Roudem skabe et WiFi hotspot på byggepladsen, så man kan arbejde effektivt med online systemer

via mobiltelefoner, tablets og computere. MiWire kan også forbindes til en egentlig IT-installation i skurbyen og dermed skabe en internetforbindelse til alle aktører.

Når ingeniører og håndværkere bevæger sig rundt på pladsen, har de i dag adgang til en masse data – 3D-tegninger, projektplaner, kommunikation, kvalitetskontrol. Alle disse værktøjer kræver typisk adgang til data, for at de kan fungere effektivt. Flere MiWire Roudems kan opsættes på pladsen og automatisk skabe forbindelse til internettet og dermed de ressourcer din mobile enhed har behov for. 

Hos Infrawiz har vi lang erfaring i at skabe en IT-infrastruktur på byggepladser og på andre midlertidige og/eller svært tilgængelige arbejdspladser. Med et Roudem fra MiWire skabes der en mulighed for at etablere en effektiv internetforbindelse hurtigt for dermed at sikre kommunikation og effektivitet på pladsen fra første dag.

Ny Groupwise version

GroupWise 18 & Enterprise Messaging

Micro Focus is pleased to announced the availability of Micro Focus GroupWise 18 worldwide, effective December 12, 2017.

New features and capabilities of this release include:

Integrated Messenger administration in GroupWise administration console

Single user provisioning for GroupWise & Messenger that supports Microsoft Active Directory

Introduce social threading / conversations in GroupWise mailbox to improve team collaboration

Support for sending Filr attachments as Filr Public Links

Integration with Micro Focus Secure Messaging Gateway 7 (Previously GWAVA)

We are also pleased to announced the availability of Micro Focus Enterprise Messaging.  Micro Focus Enterprise Messaging will be available for purchase on December 12, 2017 and will deliver:

 • Secure email, instant messaging, and scheduling through GroupWise 18
 • Chat-based teamwork
 • Complete and compliant archiving
 • Unparalleled security (anti-virus, anti-spam, DDoS protection)
 • Back-up, disaster recovery, and fail-over
 • In-depth forensics, auditing, and oversight
 • Enterprise mailbox management

Micro Focus Enterprise Messaging is a complete collaboration solution that provides your organization with email, scheduling, instant messaging, chat-based teamwork, security, archiving, backup, and disaster recovery. Micro Focus Enterprise Messaging enables your employees to collaborate anytime, anywhere on any device while maintaining security and meeting compliance.

For more information on Micro Focus Enterprise Messaging please contact your Micro Focus sales rep or visit https://www.microfocus.com/products/enterprise-messaging/.

Ny Filr version 3.3

Vi har netop modtaget information om den nye udgave af Filr, Vi er allerede nu godt forberedt på at levere den stærkt ventede opdatering til din forretning.
Hvis du ikke allerede har Filr, ville nu være et rigtig godt tidspunkt at lære produktet og den indbyggede sikkerhed at kende.

New Features (please consult the What's New in Filr 3.3 documentation for more details):

 • Linux Desktop client (Technical preview)
 • Multi-tenancy support using Filr zones
 • Filr plugin for MS Office
 • MS Outlook integration enhancements
 • Ability to request for files
 • Option to easily unshare files and folders
 • Several mobile app enhancements

Læs mere: Ny Filr version 3.3

Meraki partner

Infrawiz er nu Meraki partner,

Gør op med vanetænkningen!

Savner du en nem løsning på sikker mobil adgang til dokumenter på egne servere fra smartphones, tablets, Mac og pc eller har du brug for at dele dokumenter med klienter, kolleger eller samarbejdspartnere?

Måske er begge problemstillinger relevante I din virksomhed?

 

Måske har vi løsningen til dig…

Micro Focus Filr er et banebrydende enkelt og ekstra sikkert dokument/fildelingsredskab, der én gang for alle gør op med vanetænkningen om, at fildeling er lig med Dropbox, og at samarbejde om dokumenter er lig med e-mails.

Projekter, fleksibilitet, tværfunktionelle teams, fokus og deadlines er blevet buzzwords. Dét har sat ekstra fokus på fil- og dokumentdeling og mobilitet i hverdagen. Det har samtidig sat fokus på, at virksomhedens digitale aktiver er den måske vigtigste valuta. Hvornår har du sidst vurderet, om mobilitet og fildeling kunne foregå sikrere end Dropbox og lettere end e-mail? Med Filr har du muligheden.

Med Micro Focus Filr kan din virksomhed:

                         Sikre at dokumenter og data er nemt tilgængelige hvor og når som helst, fra en hvilken som helst mobil enhed

                         Gøre data mobile og delbare – uden at gå på kompromis med virksomhedens sikkerhedspolitikker og procedurer

                         Hurtigt implementere en dokument/fildelingsløsning som en virtuel appliance i stort set alle IT-miljøer

                         Integrere med eksisterende løsninger, eksempelvis brugere fra Microsoft Active Directory.

                         Give virksomheden kontrollen tilbage gennem dokument/fildeling, der fungerer sammen med eksisterende brugere, rettighederog filsystemer, der gør det muligt at styre hvilke filer og mapper interne og eksterne brugerne kan dele

  Ikke kun dele filer, men også samarbejde om dem – uanset hvor brugerne befinder sig

 

Infrawiz tilbyder i øjeblikket en prøveinstallation af Filr inklusive etablering af forbindelse til dine brugere (i AD) og servere.

Systemet kan installeres i dit eksisterende (eller hostede) virtuelle server miljø.

Der oprettes adgang til én netmappe (share) og til alle brugeres hjemme biblioteker.

Dette giver dig et godt grundlag til at bedømme produktet – og leverandøren (os).

Pris for dette er DKK 2.000,- (For kunder uden for hovedstadsområdet tillægges eventuel kørsel (statens takster)).

Hvis du senere beslutter dig for at købe produktet, vil prisen for prøveinstallationen modregnes i den endelige pris for installation af produktet.

 

Filr prøvelicensen er begrænset til 30 dage.